J
jeannette kuppens

jeannette aan de wandel....

( Lid van team: team Gelders Eiland )

Er zijn ontzettend veel aandoeningen die je mentaal en fysiek onderuit kunnen halen. Kanker hoort daar zeker bij. De ziekte zelf maar ook de behandelingen hebben een enorme impact op je leven en op dat van je naasten. Als fysio zie ik wat het met mensen doet, maar uiteraard ook in de privé situatie. De behandelingen worden steeds beter en er zijn veel hoopgevende methoden in ontwikkeling, maar moeten nog beter! Effectief met minder bijwerkingen en restschade. Daar is veel, echt veel geld voor nodig.
Een deel van de opbrengst gaat naar het Braamhuis, de vrijwilligers van het inloophuis verzetten bergen werk en zorgen voor een prettige, warme, laagdrempelige plek waar je welkom bent, begrepen wordt en weer mens wordt.
Hoewel ik een hekel heb aan collecteren en zelfs niet echt een wandelaar ben, doe ik hier graag aan mee!

15
11/07/2024
20:12

Ingrid

Bekijk alle

In 2016 en 2018 hebben wij onder de naam Samenloop voor Hoop de Liemers samen met KWF-Kankerbestrijding een 24 uurs evenement georganiseerd. Het evenement stond in het teken van “beleven, meeleven en doorleven”. Op 19 juni 2023 is de Stichting Goede Doelen de Liemers e.o. opgericht om nieuw initiatief te starten om geld in te kunnen zamelen en een bijdrage te kunnen leveren met betrekking tot de ziekte kanker. Wij doen dit graag samen met jou tijdens het evenement: 24 uur Samen tegen Kanker!