Ons doel

Tijdens en voor het evenement willen wij zoveel mogelijk geld op te halen. Het geld wordt verdeeld over drie goede doelen die een positieve bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Twee van onze doelen zijn regionale inloophuizen. De inloophuizen die wij ondersteunen zijn: het Braamhuis in Zevenaar en het Toon Hermans Huis in Arnhem

De inloophuizen zijn er voor: Een gesprek bij een kop koffie, een ontmoeting met een lotgenoot, meedoen met een activiteit, luisteren naar een lezing of op zoek naar informatie in een laagdrempelige huiskamersetting.

                  

                 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het derde doel wat wij ondersteunen is de combinatie: KWF Kankerbestrijding en KiKa. Dankzij wetenschappelijk onderzoek begrijpen we kanker steeds beter. En is de (vroege) opsporing en behandeling verbeterd. Maar meer kennis en een betere overlevingskans geven ook weer nieuwe uitdagingen. Samen maken we het verschil. Voor een beter leven met en na kanker.

                   

De Stichting Goede Doelen de Liemers e.o. tracht haar doelen onder meer te bereiken door het organiseren van (fondsenwervende) activiteiten en acties. Bij het verwezenlijken van deze ideële en maatschappelijke doelen beoogt de Stichting geen winst te maken.