team Gelders Eiland

Team Gelders Eiland op stap, sluit aan en loop mee!

Wij, zorgverleners en artsen proberen de meest optimale begeleiding te bieden aan mensen met kanker voor tijdens en na de behandeling.
Nu willen we, al wandelend, samen met patiënten en naasten, geld inzamelen voor onderzoeken naar de meest optimale medische behandeling.
Daar is nog steeds veel geld voor nodig.

Een deel van de opbrengst gaat naar het Braamhuis, de vrijwilligers in dit inloophuis bieden een fijne plek, laagdrempelig, warm en gezellig. Er wordt veel georganiseerd, maar ook gewoon een praatje, een kopje koffie is mogelijk, je bent welkom en er is weer ruimte om " mens " te zijn.

Sluit je aan, loop mee of doneer!

15
12/07/2024
12:52

Kim

Bekijk alle

In 2016 en 2018 hebben wij onder de naam Samenloop voor Hoop de Liemers samen met KWF-Kankerbestrijding een 24 uurs evenement georganiseerd. Het evenement stond in het teken van “beleven, meeleven en doorleven”. Op 19 juni 2023 is de Stichting Goede Doelen de Liemers e.o. opgericht om nieuw initiatief te starten om geld in te kunnen zamelen en een bijdrage te kunnen leveren met betrekking tot de ziekte kanker. Wij doen dit graag samen met jou tijdens het evenement: 24 uur Samen tegen Kanker!