24-uur Samen tegen Kanker

Op zaterdag 14 en zondag 15 september 2024 gaan verschillende teams 24 uur in estafettevorm wandelen in het Horsterpark in Duiven.

Wij starten zaterdag om 14.00 uur. Er zijn diverse muzikale optredens, een horecagedeelte, een verkoopmarkt door teams en activiteiten voor kinderen. Op zondagochtend is er voor kinderen een kinderloop van 24 minuten.

’s Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. Met een speciale ceremonie herdenken we dierbaren, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen. 

Tijdens het evenementen wordt geld ingezameld voor: Het Braamhuis te Zevenaar en het Toon Hermans Huis te Arnhem (beide inloophuizen voor mensen die te maken hebben met kanker) én de combinatie van het KWF kankerbestrijding / KiKa kinderen kankervrij.

                          

Wat kun jij doen?

  • Formeer samen een team en wandel mee. (inschrijfkosten € 15,00 pp)
  • Doneer of wordt sponsor! 
  • Help mee als vrijwilliger.
  • Bezoek het evenement: 24 uur Samen tegen Kanker. De toegang is gratis.
Lees meer Lees minder

Deze deelnemers zetten wij vandaag in het zonnetje

Inschrijven
25
23/06/2024
20:21

Fysio van Blokland

Aan: team geuzenwaard
Bekijk alle

In 2016 en 2018 hebben wij onder de naam Samenloop voor Hoop de Liemers samen met KWF-Kankerbestrijding een 24 uurs evenement georganiseerd. Het evenement stond in het teken van “beleven, meeleven en doorleven”. Op 19 juni 2023 is de Stichting Goede Doelen de Liemers e.o. opgericht om nieuw initiatief te starten om geld in te kunnen zamelen en een bijdrage te kunnen leveren met betrekking tot de ziekte kanker. Wij doen dit graag samen met jou tijdens het evenement: 24 uur Samen tegen Kanker!