Team Toon

Samen staan wij sterk

In ons inloophuis en in het dagelijks leven komen wij dagelijks in contact met mensen die geraakt zijn door kanker. Deze vernietigende ziekte laat diepe sporen achter bij de patiënten en bij hun naasten. In het Toon Hermanshuis komen patiënten en hun naasten samen, om even geen patiënt te zijn, lotgenoten te ontmoeten, te ontspannen tijdens activiteiten of gewoon om even een luisterend oor te treffen. Dit willen wij kunnen blijven doen en daar hebben we geld voor nodig. Team Toon wil geld ophalen om ervoor te zorgen dat ons mooie inloophuis kan blijven bestaan en wij er voor onze gasten kunnen blijven.

Wanneer je ons wilt steunen, dan graag aan TEAM TOON en niet aan de individuele teamleden. Voor elke donatie zijn wij erg dankbaar. 

25
02/07/2024
13:36

Miriam

Bekijk alle

In 2016 en 2018 hebben wij onder de naam Samenloop voor Hoop de Liemers samen met KWF-Kankerbestrijding een 24 uurs evenement georganiseerd. Het evenement stond in het teken van “beleven, meeleven en doorleven”. Op 19 juni 2023 is de Stichting Goede Doelen de Liemers e.o. opgericht om nieuw initiatief te starten om geld in te kunnen zamelen en een bijdrage te kunnen leveren met betrekking tot de ziekte kanker. Wij doen dit graag samen met jou tijdens het evenement: 24 uur Samen tegen Kanker!