M
MKB Zevenaar

MKB Zevenaar Loopt Tegen Kanker!

Elke dag komen duizenden mensen in aanraking met kanker. In 2023 alleen al kregen 128.000 Nederlanders kanker. 

Gelukkig kunnen we de ziekte mede dankzij giften van particulieren én het bedrijfsleven steeds beter behandelen. Om iedereen een kans te geven op een beter leven met én na kanker. 

Door met jouw bedrijf het evenement '24 uur samen tegen kanker' te steunen: laat je maatschappelijke betrokkenheid zien, help je KWF haar doelen te realiseren en draag je bij aan de inloophuizen in Zevenaar en Arnhem zodat de deuren open blijven staan voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker.

Ondernemen zit in ons DNA, zelfs tijdens de wandelestafette. We maken er iets moois van! En wie zegt dat je tijdens het wandelen niet die ene gouden connectie kunt maken? 

15
16/07/2024
11:50

Dick

Bekijk alle

In 2016 en 2018 hebben wij onder de naam Samenloop voor Hoop de Liemers samen met KWF-Kankerbestrijding een 24 uurs evenement georganiseerd. Het evenement stond in het teken van “beleven, meeleven en doorleven”. Op 19 juni 2023 is de Stichting Goede Doelen de Liemers e.o. opgericht om nieuw initiatief te starten om geld in te kunnen zamelen en een bijdrage te kunnen leveren met betrekking tot de ziekte kanker. Wij doen dit graag samen met jou tijdens het evenement: 24 uur Samen tegen Kanker!