Het Braamhuis

Ook wij zetten ons beste beentje voor

Als inloophuis waarvan de deuren open staan voor mensen met kanker of die er juist van genezen zijn, hun familieleden, overige naasten nabestaanden, maken wij dagelijks mee wat een impact kanker heeft.

Het Braamhuis is een plek daar waar jezelf even geen patiënt voelt maar ook een plek voor aangename zorg en extra aandacht.
Waar je mee kan doen aan diverse workshops of activiteiten maar ook in gesprek, onder het genot van een kopje koffie of thee, kan gaan met een van de gespecialiseerde gastvrouwen.

Het Braamhuis is dus één van de doelen waarvoor we lopen.
Wij zetten ook ons beste beentje voor zodat de deuren open blijven staan voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker.

10
16/07/2024
12:23

Astrid

Bekijk alle

In 2016 en 2018 hebben wij onder de naam Samenloop voor Hoop de Liemers samen met KWF-Kankerbestrijding een 24 uurs evenement georganiseerd. Het evenement stond in het teken van “beleven, meeleven en doorleven”. Op 19 juni 2023 is de Stichting Goede Doelen de Liemers e.o. opgericht om nieuw initiatief te starten om geld in te kunnen zamelen en een bijdrage te kunnen leveren met betrekking tot de ziekte kanker. Wij doen dit graag samen met jou tijdens het evenement: 24 uur Samen tegen Kanker!