Woningbouwcorporatie Vryleve - Lobith

Woningbouwcorporatie Vryleve

Vryleve is ook betrokken bij ‘24-uur Samen tegen Kanker’. Tijdens de beursvloer van De Liemers Uitdaging kwam er een match tot stand tussen de Stichting Goede Doelen De Liemers e.o. en Vryleve. Gerard Hooyman: “Ik had wensen op het gebied van pr en trof het antwoord bij Vryleve. Binnen een kwartier stonden we bij de notaris om de ‘match’ te bekrachtigen.” Als tegenprestatie maakte Coccie Pols een schilderij dat Vryleve verloot onder lezers van Welkom Thuis! Vryleve is een vaste deelnemer aan de beursvloer van de Liemerse Uitdaging. Kijk voor meer informatie op www.liemerseuitdaging.nl.

Wilt u kans maken op het schilderij van Coccie Pols? Stuur dan een mailtje naar info@vryleve.nl en omschrijf waarom u kans zou moeten maken op de prijs. De meest originele inzending wint de prijs. Vergeet in de mail niet uw contactgegevens te vermelden.

In 2016 en 2018 hebben wij onder de naam Samenloop voor Hoop de Liemers samen met KWF-Kankerbestrijding een 24 uurs evenement georganiseerd. Het evenement stond in het teken van “beleven, meeleven en doorleven”. Op 19 juni 2023 is de Stichting Goede Doelen de Liemers e.o. opgericht om nieuw initiatief te starten om geld in te kunnen zamelen en een bijdrage te kunnen leveren met betrekking tot de ziekte kanker. Wij doen dit graag samen met jou tijdens het evenement: 24 uur Samen tegen Kanker!