Jolanda de Zeeuw

Walking for hope

( Lid van team: 1Stromers )

Mijn broer is in 2017 op 49 jarige leeftijd overleden aan een hersentumor. Mijn broer was een mooie, levenslustige, sportieve man, broer, vriend en vader. Die vol in het leven stond en nog zoveel dromen had.

Na de diagnose heeft hij anderhalf jaar gestreden, genoten en nog veel dingen bereikt wat hij goed wilde achter laten. In die tijd mocht ik ook extra dicht bij hem zijn. Mocht ik er voor hem zijn. Samen naar zee, samen naar de bestraling en dan ervoor nog even koffie bij Starbucks, samen als rolstoelend shoppen in Den Bosch, en ja daar hoorde ook voor hem zorgen bij. Een pittige en maar oh zo waardevolle tijd.

Dat zorgt dat ik nu ga wandelen, voor Marco mijn broer, maar zeker ook voor alle anderen die te maken krijgen met deze ziekte. In de hoop dat we door deze actie een verschil kunnen maken in de strijd tegen kanker. #hoop. 

10
19/06/2024
15:02

Anoniem

Bekijk alle

In 2016 en 2018 hebben wij onder de naam Samenloop voor Hoop de Liemers samen met KWF-Kankerbestrijding een 24 uurs evenement georganiseerd. Het evenement stond in het teken van “beleven, meeleven en doorleven”. Op 19 juni 2023 is de Stichting Goede Doelen de Liemers e.o. opgericht om nieuw initiatief te starten om geld in te kunnen zamelen en een bijdrage te kunnen leveren met betrekking tot de ziekte kanker. Wij doen dit graag samen met jou tijdens het evenement: 24 uur Samen tegen Kanker!