Bianca Van de Zand

Team,.. En door

( Lid van team: En Doorrr.... )

24 uur Samen voor kanker

Afgelopen jaar op bevrijdingsdag ben ik mijn neefje verloren. Ik had geluk met mijn borst en baarmoederhals maar hij had dat geluk niet.

Mijn altijd vrolijke en lachende neef redde het niet. Hij was zo geliefd en word ontzettend gemist.. Lieve Remco, ik ga lopen met je lach in mijn hoofd en in mijn hart ❤️

Op 14 en 15 september is er een sponserloop voor het Kwf in het Hosterpark in Duiven. Coocie en ik staan samen met andere lopers en teams aan de startlijn.

We hopen dat er zoveel mogelijk gedoneerd gaat worden omdat iedere euro er 1 is in de strijd naar kanker. Wilt u mij sponseren?

Dankuwel 😊

10
06/05/2024
12:07

Esther

Bekijk alle

In 2016 en 2018 hebben wij onder de naam Samenloop voor Hoop de Liemers samen met KWF-Kankerbestrijding een 24 uurs evenement georganiseerd. Het evenement stond in het teken van “beleven, meeleven en doorleven”. Op 19 juni 2023 is de Stichting Goede Doelen de Liemers e.o. opgericht om nieuw initiatief te starten om geld in te kunnen zamelen en een bijdrage te kunnen leveren met betrekking tot de ziekte kanker. Wij doen dit graag samen met jou tijdens het evenement: 24 uur Samen tegen Kanker!