Marcel Lap

Daor Gaon We Nog 'n Keer, opzoek naar spons-oren!

( Lid van team: Daor Gaon We Nog 'n Keer )

Daor Gaon We Nog 'n Keer, opzoek naar spons-oren!

 
Met deze oproep heb ik in 2016 en 2018 geld ingezameld voor de SamenLoop voor Hoop de Liemers. Daarnaast was ik bij deze twee edities als commissielid betrokken bij de organisatie. Het is fantastisch om samen met vele betrokken mensen een mooi en warm evenement neer te zetten.
 
In 2024 zet ik mij weer in om nu – onder een andere naam – de 24-uur Samen tegen Kanker te organiseren. Ik roep je op om deel te nemen, samen met familie, vrienden, collega’s een team te vormen of gewoon een donatie te doen.
Eén op de drie mensen krijgt ooit kanker. Ook in mijn omgeving hebben familie, vrienden, collega’s en bekenden hier mee te maken. Ik wil mij inzetten door met het evenement 24-uur Samen tegen Kanker samen met jou een mooi bedrag binnen te halen voor drie goede doelen: KWF Kankerbestrijding én twee inloophuizen in de regio. Te weten: Het Braamhuis in Zevenaar en het Toon Hermans Huis in Arnhem. Bij een inloophuis staan de deuren open voor mensen die kanker hebben of er juist van genezen zijn, hun familieleden,
overige naasten en nabestaanden. Het is een plek voor aangename zorg en extra aandacht.
 
Laten wij ons samen inzetten voor de goede doelen van het evenement 24-uur Samen tegen Kanker. Kan ik op jouw donatie rekenen. Alvast dank! Maar je kunt ook deelnemer worden en zelf een actie starten.  
25
27/05/2024
10:17

Harold

Bekijk alle

In 2016 en 2018 hebben wij onder de naam Samenloop voor Hoop de Liemers samen met KWF-Kankerbestrijding een 24 uurs evenement georganiseerd. Het evenement stond in het teken van “beleven, meeleven en doorleven”. Op 19 juni 2023 is de Stichting Goede Doelen de Liemers e.o. opgericht om nieuw initiatief te starten om geld in te kunnen zamelen en een bijdrage te kunnen leveren met betrekking tot de ziekte kanker. Wij doen dit graag samen met jou tijdens het evenement: 24 uur Samen tegen Kanker!