A
Alie Klok

daor gaon we nog 'n keer en het is veur de derde keer alweer.

( Lid van team: Daor Gaon We Nog 'n Keer )

Het is nog steeds nodig om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker, activiteiten in inloophuizen en voor Kika. Ik wil dit graag doen met een aantal mensen die daar de noodzaak ook van inzien. Velen kennen in hun omgeving mensen die hier mee te maken hebben . Helaas genezen niet alle mensen van deze ziekte.
We gaan geld inzamelen door een estafettewandeling van 24 uur op 14 en 15 september. Door donaties en andere acties waarbij mensen je actief ondersteunen kun je het bedrag verhogen. Op de homepage van www.24uursamentegenkanker.nl kun je je inschrijven als lid van dit team. inschrijfgeld is €15,00
We Gaon nog 'n Keer!!!!

10
11/05/2024
19:57

Anoniem

Bekijk alle

In 2016 en 2018 hebben wij onder de naam Samenloop voor Hoop de Liemers samen met KWF-Kankerbestrijding een 24 uurs evenement georganiseerd. Het evenement stond in het teken van “beleven, meeleven en doorleven”. Op 19 juni 2023 is de Stichting Goede Doelen de Liemers e.o. opgericht om nieuw initiatief te starten om geld in te kunnen zamelen en een bijdrage te kunnen leveren met betrekking tot de ziekte kanker. Wij doen dit graag samen met jou tijdens het evenement: 24 uur Samen tegen Kanker!